Légère French Cut Riet Bes Klarinet

Home/Rieten/Klarinet rieten/Klarinet rieten per doos/Bes klarinet/Légère French Cut Riet Bes Klarinet

Légère French Cut Riet Bes Klarinet

35,95 incl. BTW

Op voorraad (kan nabesteld worden)

Een gloednieuw riet van Légère!

Dit kunststof riet voor klarinet geeft een rijke en stabiele klank en een perfecte hoeveelheid weerstand. Het riet biedt een diepe scala aan klankmogelijkheden. Toon, weerstand en klank kunnen geoptimaliseerd worden met deze rieten.

Dit Legere French Cut riet is leverbaar vanaf begin December. Bestel dus nu alvast het riet, zodat u het riet kan ontvangen zodra de eerste levering gekomen is!

Wissen

Beschrijving

Een nieuw Legere kunststof riet voor klarinet.

Een nieuw, verfijnd, symfonisch riet dat rijkdom en stabiliteit in klank levert met de perfecte hoeveelheid weerstand. Het klankprofiel van de French Cut is donker, elegant en gecentreerd en biedt een diep scala aan klankmogelijkheden. Met behulp van dezelfde geavanceerde materiaaltechnologie als de Signature, European en American Cut rieten, geeft de French Cut spelers nu nieuwe keuzes om hun toon, weerstand en klank te optimaliseren.

Aan de essentie van de French Cut ligt een volledig opnieuw ontworpen profiel ten grondslag dat zorgvuldig is ontworpen om de klassieke en orkestrale speelervaring naar een hoger niveau te tillen. In tegenstelling tot de European en American Cut-rieten, die materiaal in het midden van het riet concentreren om een helder, breed harmonisch spectrum te benadrukken, beschikt de French Cut over een gelijkmatigere verdeling van materiaal over het blad om hoge boventonen te onderdrukken en tegelijkertijd de body en diepte te vergroten. De French Cut heeft een dunnere tip en zorgt voor de perfecte balans: het reactievermogen dat musici nodig hebben, gecombineerd met precies de juiste weerstand. Het resultaat? Een riet dat op authentieke wijze verwijst naar de traditie, waarbij het een genuanceerde diepte en warmte naar voren brengt, op maat gemaakt voor de grootste podia en de meest veeleisende klassieke musici.

In sterktes 2,5 t/m 4,5 verkrijgbaar. De French Cut is ook beschikbaar voor alt- en tenor sax.

Dit riet is leverbaar vanaf begin December. Bestel dus nu alvast het riet, zodat u het riet kan ontvangen zodra de eerste levering gekomen is!

Extra informatie

Sterkte

2,5, 2,75, 3, 3,25, 3,5, 3,75, 4, 4,25, 4,5

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Légère French Cut Riet Bes Klarinet” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.