Ontdek de revolutionaire Artist-series Irish Recorder fluiten, een baanbrekende combinatie van traditionele Ierse fluit en blokfluit. Deze gloednieuwe serie is uitgerust met een uniek ontworpen kopstuk van hard rubber, dat het kenmerkende gevoel van een Celtic Whistle biedt, maar met de verfijnde toon van een blokfluit. Met een aluminium body voor optimale respons en uitmuntende toonvastheid, of kies voor carbon voor een ongeëvenaarde stabiliteit, zelfs bij temperatuurwisselingen.

Muzikanten, zoek niet langer naar compromissen tussen een blokfluit en een Ierse fluit. Met onze Artist Irish Recorder fluiten ervaar je meer controle en emotionele diepte in je spel dan ooit tevoren. Vergeet het “breathy” geluid van traditionele Celtic Whistles, deze fluiten bieden een kristalhelder geluid en een ongeëvenaarde precisie.

Luister naar de mooie klanken van deze fluiten, bespeeld door Jurjen de Quelery op de Low D Carbon en Low C Aluminium body, elk voorzien van ons unieke Recorder kopstuk. Begeleid door Ruud Roelofsen en ervaar zelf de magie van de Artist-series Irish Recorder fluiten.