deQuelery Standard Series Saxofoons

deQuelery Standard Serie saxofoons zijn de ideale start van je muzikale carriére. Deze serie instrumenten kenmerken zich door hun prijs/kwaliteit verhouding. Er zijn ook aanpassingen gedaan om ze te laten voldoen aan de eisen van deze tijd, zoals een hoge F# en moderne, ergonomische mechanismes voor een betere bespeelbaarheid. De klank is geweldig voor een studiesax, en ook heel gunstig geprijsd. De Standard Serie instrumenten zijn uitstekend geschikt voor degene die een goede saxofoon zoekt. Deze instrumenten voldoen dan ook aan alle eisen die muziekscholen en muziek-korpsen en -fanfares stellen; degelijke kwaliteit, makkelijk aan te blazen en eenvoudig in onderhoud. Verkrijgbaar als sopraan-, alt- en tenorsaxoofon in goudlak.

MEER INFO EN PRIJZEN

deQuelery Artist Series Saxofoons

deQuelery Artist Serie saxofoons zijn handgeklopt uit hoogwaardig messing. Ook bij de Artist Series zijn we uitgegaan van de klank van klassieke instrumenten uit de jaren ’50, maar met de bespeelbaarheid van nu. Op alle instrumenten geven we twee jaar garantie, en we stellen het instrument af zoals jij dat wil. In overleg kunnen we altijd extra aanpassingen doen. Ben jij toe aan een volgende saxofoon, op zoek naar nieuwe inspiratie, inspraak in het eindresultaat en goed advies? Kom dan eens bij ons de Artist Series testen! Verkrijgbaar in vele uitvoeringen en kleuren, waarbij je kunt kiezen tussen een sopraan-, alt-, tenor- en baritonsaxofoon.

MEER INFO EN PRIJZEN

deQuelery Pro Series Saxofoons

deQuelery Pro Serie saxofoons zijn handgeklopt uit hoogwaardig messing, rood koper of brons. Of een combinatie van deze metalen. Dit ontwerp is in de basis een ontwerp van de jaren ’50. Het grote verschil echter met dit bijna tijdloze ontwerp is dat we moderne aanpassingen hebben gemaakt zoals een hoge F# en meerdere ergonomische verbeteringen in mechanisme, waardoor de bespeelbaarheid veel beter is geworden en de muzikale toepasbaarheid veel breder. Wil je je onderscheiden met een saxofoon die niet klinkt zoals alle anderen, maar juist zoals je je altijd al had voorgesteld? Kom dan eens de Pro Series testen! Verkrijgbaar in vele uitvoeringen en kleuren, als sopraan-, alt-, tenor- en baritonsaxofoon.

MEER INFO EN PRIJZEN

deQuelery Custom Series Saxofoons

deQuelery Custom Serie saxofoons worden volledig met de hand gebouwd uit hoogwaardig messing, rood koper, brons of een combinatie van deze materialen, standaard geleverd met twee nekken en volledig samengesteld zoals jij dat wilt. Wil je bijvoorbeeld een mat zilveren body met ongelakte applicatuur en grijze parelmoer, dan kan dat. Of een chemisch verouderde beker  met goudkleurige binnenkant en je naam op de zijkant? Geen probleem. ‘Een The Martin met de bespeelbaarheid van een Selmer’, zei ooit een klant. De meest legendarische instrumenten komen uit de jaren ’50 en ’60. Door veranderingen aan te brengen in het basisontwerp, zoals het aanbrengen van hoge F#, moderne, ergonomische applicatuur en kwaliteitsmaterialen, hebben we een optimale mix weten te vinden van design, projectie en bespeelbaarheid die zo kenmerkend is voor een deQuelery instrument. De Custom Serie is bedoeld voor muzikanten die naast een schitterend en uniek instrument met een fenomenale klank, toch nog iets extra’s willen. Je wil gewoon geen compromissen sluiten daar waar het om de kwaliteit en uitstraling van je instrument gaat bij het touren, wanneer je op het podium staat of in de studio bent. Onze Custom Serie heeft het allemaal: een fantastisch geluid, geweldige uitstraling en onovertroffen kwaliteit in zijn klasse! Je kunt bij ons terecht met je vragen over innovaties, klank, bewerkingen en alle mogelijkheden.

MEER INFO EN PRIJZEN

deQuelery Saxofoon Series – vergelijkingstabel

Hieronder kun je de verschillen zien tussen de Saxofoon Standard-, Pro- en Custom Series.

Standard Artist Pro Custom
Body
Handgeklopte Body x x x
Hoogwaardig Messing x x x x
Eigen ontwerp boringsprofiel nek x x x x
Herpositionering front-F key x x x x
Aangepaste materiaaldikte beker x x x
Grote hoge F# key x x x x
Ergonomische pink-platen x x x x
Hardware
Blauwe naaldveren x x x x
Pisoni Polsters x x x x
RAAF Polsters o x x
deQuelery Polsters o o x
Punt-schroeven op scharnieren x x x x
Hals
Extra nek o o x
Vaste klankbrug o o x
Lak
Standaard Goud-lak x
Sweet Silver (Zilver-lak) x x x
Honey Gold (Goud-lak) x x x
Light Vintage o x x
Dark Vintage o x x
Vintage Finish Custom o x
Raw Brass o x x
Satin Silver x x
Satin Gold x x
Red Copper x x
Combinatie van finishes x
Gravures
Standaard gravure x
Artist gravure x
Pro gravure x
Selectie van gravures x
Gravure op beker  o o x
Overig
Keuze parelmoerkleuren  x x x
Individuele applicatuur o x
Inclusief koffer, rieten, mondstuk x x x x
Eén jaar garantie en gratis nastel-beurt x x x x
x = standaard

o = meerprijs