Laden Evenementen
Dit evenement is voorbij.

deQuelery staat met een stand op het Veers Muziekfestival. Je kunt hier je instrument door ons laten controleren, en indien mogelijk voeren we reparaties ter plekke GRATIS uit!

Tijdens het muzikale evenement treden alle zeven Veerse muziekverenigingen op. De organisatie is in handen van Harmonie Voorwaarts uit Koudekerke. Het festival vindt plaats op het Dorpsplein en op camping Sint-Anthonijshoek in Koudekerke. De concerten van de orkesten OKK, Apollo, Veere’s Genoegen, Luctor et Emergo, EMM, Crescendo en Harmonie Voorwaarts vinden plaats op het Dorpsplein. De twee jeugdorkesten Artemis (uit en Voorwaarts verzorgen een concert bij camping Sint-Anthonijshoek. Bij slecht weer worden de optredens van het Dorpsplein verplaatst naar sporthal De Couburg, Duinstraat 4 in Koudekerke. De optredens van de leerlingenorkesten vinden dan plaats in dorpsgebouw De Klimop, Kerkstraat 2 in Koudekerke.

Het muziekfestival wordt afgesloten met een sing-along op het Dorpsplein, waaraan zanger Edwin Kaljouw zijn muzikale medewerking zal verlenen. De liedteksten worden gepresenteerd op een groot scherm zodat het publiek kan meezingen.

Het Veers Muziek Festival op 9 september duurt van 10.00 tot 17.15 uur.

Het complete programma vindt je hier: http://www.veeresgenoegen.nl/dynamisch/bibliotheek/421_0_NL_VEERS_MUZIEK_FESTIVAL___PROGRAMMA.pdf