Custom Series Soprano Saxophone (S)

Home/deQuelery, Soprano Saxophones/Custom Series Soprano Saxophone (S)

Custom Series Soprano Saxophone (S)

3495,00 incl. BTW

De deQuelery Custom Serie saxofoons zijn onze premium instrumenten; volledig naar uw smaak gebouwd en afgewerkt; de mogelijkheden in afwerking en materiaalkeus zijn vrijwel onbeperkt.  De body is handgeklopt en op wordt op toon geslagen.

De hier getoonde instrumenten dienen slechts als voorbeeld. Niet alle uitvoeringen zijn te zien op foto’s. We bespreken graag alle mogelijkheden!

Parelmoer kleuren: Wit, Amalone (Blauw/Groen, Ear Grey, Tiger Eye (Bruin):

Tiger EyeEarl GreyAmalone

Opties (alle opties zonder meerprijs):

Finish: Honey Gold, Silver, Satin Silver, Satin Gold, Raw Brass, Aged Brass, Red Copper. Combinaties tussen hals, beker, body en mechanismes.

Gravures: Custom evngraving op hals, body, beker, en kleppen. Personal Engraving (handtekening of naam op het instrument).

Geleverd met een Custom Case; een luxe koffer met leer afgezet.

Clear
SKU: DEQCSSS14 Categories: , Tags: ,

Description

De deQuelery Custom Serie saxofoons zijn onze premium instrumenten; volledig naar uw smaak gebouwd en afgewerkt; de mogelijkheden in afwerking en materiaalkeus zijn vrijwel onbeperkt.  Net als bij de Pro Serie zijn deze instrumenten handgeklopt uit hoogwaardige messing. Het instrument wordt volledig met de hand opgebouwd met aandacht voor elk detail. Mogelijkheden voor aanpassingen aan mechanisme, klephoogtes, intontatie en ergonomie spreken we altijd met je door. Alle combinaties die door middel van het keuzemenu hieronder gemaakt kunnen worden hebben dezelfde prijs. Wij geloven in onze producten; vergelijkingen met de duurdere gevestigde merken durven we zeker aan.  Kom vrijblijvend eens langs in ons atelier en u zult verbaasd zijn over de prijs/kwaliteit verhouding. U hoeft ons niet op ons woord te geloven; kijk naar de video van Boris van der Lek op de homepagina, die een clinic gaf op het Dutch Music Event. Hiermee vergelijkt hij (op eigen initiatief overigens) zijn deQuelery Custom Tenor met de Selmer Tenor Sax van Johnny Griffin! Wij van deQuelery zijn steeds op zoek naar innovaties die de klassieke vintage sound en moderne bespeelbaarheid samenbrengen in een schitterend instrument.

Additional information

Finish

Honey Gold, Silver, Satin Silver, SatinGold, Red Copper, Raw Brass, Aged Brass

Mother of pearl keys

White (default), Grey, Amalone, Tiger Eye

Engravings

All, None

Personal engraving

None, Your signature, Your name

Reviews

There are no reviews yet.

Show reviews in all languages (1)

Be the first to review “Custom Series Soprano Saxophone (S)”

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.