deQuelery Standard Serie

Suited for any style, Standard Series will get you started!

Materiaal en ontwerp

deQuelery Standard Serie saxofoons zijn gemaakt van hoogwaardig messing. Hoewel een klassiek ontwerp van de jaren ’50 is gebruikt, hebben we bij deze serie instrumenten aanpassingen toegepast om ze te laten voldoen aan de eisen van deze tijd, zoals een hoge F# en moderne mechanismes voor een betere bespeelbaarheid.

Doelgroep

De Standard Serie instrumenten zijn uitstekend geschikt voor degene die enthousiast is geraakt door de saxofoon. Je bent misschien al bezig met lessen, of je bent je studie- of leen-saxofoon ontgroeit. Deze serie instrumenten is een uitstekende keus als je begonnen bent met spelen en graag een eigen instrument wil, of je bent al een tijdje aan het studeren en je wil de volgende stap maken. Ook bijzonder geschikt voor muziekscholen! Met een deQuelery kun je nog jaren vooruit!

Gepunte scharnier-schroeven

Voor optimale precisie en betrouwbaarheid, zorgen puntschroeven ervoor dat de centrale armen en schernierstangen goed op z’n plaats blijven.

Blauwe naaldveren

deze zogenaamde blauw-staal veren zijn flexibeler dan normale roestvrij stalen veren. Hierdoor is een snellere actie mogelijk en worden moeilijke passages makkelijker.

C#-B link

Dit speciale glij- en rol-mechanisme is zodanig ontworpen dat snelle passages mogelijk worden.

Afwerking

De afwerking van een deQuelery Standard saxofoon is goudlak. Verkrijgbaar als sopraan-, alt- of tenorsaxofoon.

Voordat de instrumenten ons atelier verlaten

Wij besteden de beste zorg aan alle instrumenten. Bij een deQuelery hebben we een traditie hoog te houden. En dat is een traditie van kwaliteit en service. Wij controleren elk detail. Pads, veren, mechanismes, , toongaten en intonatie. Je kunt op onze kwaliteit rekenen. Maar er is meer; je kan altijd terecht als er iets niet in orde is, wij verhelpen dat gratis! Bovendien kun je natuurlijk bij ons terecht voor alle onderhoud.

deQuelery Standard Serie

This post is also available in: Engels