Blaasinstrumenten specialist Richard Page kiest voor deQuelery Spiro’s

Richard Page is een veel gezien en gewaardeerd artiest in de Ottawa Jazz scene. Hij is een veel gevraagd artiest en een leraar op alle niveau’s. In zijn cariere heeft Richard al met veel grote namen gespeeld: Bob Brookmeyer, Rick Wilkins, Darcy Hepner en anderen. Hij speelt wereldwijde evenementen zoals op het Montreux Jazz Festival en op het Weense Jazz Festival.

Eerste ervaringen met de Spiro:

Tenor: De grootste verandering voor mij is hoe de combinatie mondstuk-Spiro-riet aanvoelt; zo veel meer resonantie! Mijn saxofoon voelt veel meer in balans, en ik heb een dikker riet opgezet om dezelfde tegendruk te krijgen die ik normaal voel!

Alt: Ik heb een gig gespeeld en ik ben zo blij met hoe de saxofoon reageert. Met name de overgang van en naar het altissimo register gaat nu naadloos!
Bariton: Ik heb zes uur gespeeld met de Spiro en heb dezelfde ervaring als bij de Tenor; de hele saxofoon reageert zo veel beter en ik voel veel meer resonantie!

Instrumenten set-up:

Sopraan:  Conn Chu Berry – Ted Klum

Alt: C0nn Chur Berry – Ted Klum

Tenor: King Super 20 – Ted Klum

Bari: Conn Chu Berry – Ted Klum

Ook voor sopraan en klarinet is er een Spiro onderweg naar Richard. We houden je op de hoogte van zijn bevindingen. Ook is er een filmpje in de maak, wat we binnenkort gaan posten.

Richard Page

This post is also available in: Engels