Samenwerking Elbert Smelt en deQuelery

Tijdens de pledge campagne voor hun nieuwe album Desert Rain hebben we als deQuelery  de Low- en High Whistles mogen maken. Deze actie heeft ertoe geleid dat Trinity en deQuelery de samenwerking gaan uitbreiden.

Elbert Smelt speelt op onze deQuelery Whistles, maar er zijn ook plannen voor een vervolg; deQuelery gaat een exclusieve Trinity-lijn Whistles ontwikkelen in samenwerking met Elbert Smelt!

Bio Trinity

De vier mannen van Trinity waren al lang bezig met het maken van muziek, maar vanaf2004 ontdekten ze een winnende formule. Ze creëerden hun eigen sound door Latijns-Amerikaanse en Ierse invloeden met allerhande andere wereldmuziek te combineren. Popmuziek met wereld-invloeden: Worldbeat. De muzikale reis van de vier leidde tot nu toe tot 6 albums: Inicio (2007), Cada Dia (2009), Este Momento (2010), Pueblos Todos (LIVE) (2011), Qué Mas (2012) en MUNDO (2014). Van alle albums verkochten ze inmiddels tienduizenden exemplaren. Hun muziek is levendig, emotievol en feestelijk. Een genot voor het oor en de dansvoeten. De band karakteriseert zich ook doorverschillende talen te combineren zoals Spaans en Engels maar ook Zulu en Frans. Op MUNDO heeft Trinity samen gewerkt met producer Gordon Groothedde om hun sound verder te ontwikkelen en de verschillende invloeden te integreren tot één geheel.

Hun laatste album, Desert Rain is net uitgekomen en is te koop via de webshop van Trinity.

deQuelery Whistles