Avance koperblaasinstrumenten

De Avance lijn kenmerkt zich door de kwaliteit die je van deQuelery gewend bent; mooie materialen, muzikale ontwerpen, makkelijk bespeelbaar en onderhouds-vriendelijk. Als klant kan je je wensen altijd kwijt; bepaalde veranderingen in het ontwerp zijn natuurlijk bespreekbaar. Hoewel we de volledige vrijheid in de ontwerpen hebben, maar we niet – zoals bij onze saxofoons – zelf de instrumenten ontwerpen en bouwen, vonden we het wel zo eerlijk om deze instrumenten niet onder de deQuelery naam uit te brengen, maar als een aparte instrumentenlijn. Kwaliteit en betrouwbaarheid staan bij ons voorop, om welk product het ook gaat.

Concert Series

Avance Dubbelhoorn Bes/F

Als eerste in deze nieuwe familie van instrumenten hebben we deze dubbelhoorn uitgebracht. Kenmerken:

Stemming: F/Bb
Ventielen: hand-lapped, gegraveerde rotary ventielen
Beker: handgeslagen en getemperd
Beker type: Afneembaar
Bekermaat: M
Boring: cylindrisch, 12mm (0.472″)
Geelmessing corpus, nikkelen ventiel-behuizingen, kopernikkel stembuizen, roodkoperen leadpipe
Uitvoering: Goudlak

Met deze prachtige hoorn ben je verzekerd van een mooi donker, warm orkestraal geluid en een snelle response. Wordt geleverd met hardschalen of zachte koffer naar keus.

Marching Series

Trompet

In de Marching Series lijn hebben we onder de Avance vlag een nieuw instrument toegevoegd; de Marching Series Trompet. Dit instrument heeft een zilverkleurige finish. Aan de hand van een aantal testen en feedback van trouwe klanten en instrumentalisten is dit model doorontwikkeld tot een geweldige aanwinst voor marching bands en muziekkorpsen.

Binnenkort meer details van dit mooie instrument, waarvan de verkoopprijs € 1695 gaat bedragen. Natuurlijk krijgt-ie straks ook een plaats in de online shop.

Sterke punten van de Avance Marching Serie zijn onder andere duurzaamheid, klank, projectie en veelzijdigheid.