Matthijs van Ganzewinkel

Home/deQuelery Artiesten/Matthijs van Ganzewinkel

Matthijs van Ganzewinkel speelt met de deQuelery Spiro rietbinder en deQuelery Custom nek

Matthijs van Ganzewinkel (1971) uit Vleuten kreeg op 7 jarige leeftijd zijn eerste muziekles klassiek orgel. Kort daarna startte hij met lessen sopraan saxofoon bij Fanfareorkest Nieuw Leven uit Vianen.
Bij dit orkest heeft hij jarenlang gespeeld. Het orkest is in die periode  onder andere kampioen van Nederland geworden in de eerste divisie fanfare. Tijdens zijn studie in Wageningen speelde Matthijs bij Philharmonie Gelre in Arnhem en na vestiging in Brabant bij Harmonieorkest Kolpingszonen uit Bergen op Zoom.

Inmiddels was hij ook actief in de lichte muziek als toetsenist in diverse bands, en als muzikaal leider en arrangeur van een jazzorkest uit Bergen op Zoom. Met dit laatste orkest speelde hij op vele jazzfestivals in o.a. Denemarken, Zwitserland, Portugal, Ierland en Duitsland. Sinds 2007 speelt Matthijs altsaxofoon in het A-orkest van Harmonie Orkest Vleuten. Toen in 2010 er een vacature ontstond voor dirigent van het B orkest startte hij met de Basisopleiding dirigent Hafabra van Kunstfactor in Tilburg onder leiding van Jan Bosveld en Hans Pastoor.

Matthijs speelt met een deQuelery Spiro op een Selmer Concept mondstuk en een deQuelery Custom nek op zijn Selmer Reference alt. Ook voor zijn tenor en sopraan koos Matthijs voor de deQuelery Spiro rietbinder. Binnenkort meer nieuws over de samenwerking tussen Matthijs en deQuelery!

Share the music!

Van 9 - 31 december: 10% korting op alle bestellingen van deQuelery producten als: Q-mass, Rietbinders, Irish Whistles, Saxofoons, Avance instrumenten en veel meer!

Let op: mocht je geen automatische korting op deQuelery producten ontvangen, laat het ons dan weten. Levertijden kunnen oplopen door het aantal bestellingen en door de vakantie.

Vanaf 9 december:

korting op alle deQuelery producten

10%

-10%

deQuelery Artist Curved Soprano
Bellen
Route